Obec Řícmanice

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Důležité odkazy

Oddíl postranní lišty

Koupaliště

Obsah stránky

Sousedské slavnosti Zažít Řícmanice jinak!

Milí sousedé, pojďme si užít společné odpoledne! Proměníme koupaliště v živý prostor plný zajímavých stanovišť – tvořivých dílen, hudby, sportovních aktivit a sousedských dobrot. Přineste své nejvypečenější rodinné dobroty a pozvěte své sousedy na své delikatesky! Fantazii se meze nekladou!!! Pokud rádi zpíváte, tvoříte, muzicírujete, nebo jen máte rádi dobrou společnost, jste tu správně!

KDY: 28.9. od 15:30
KDE: Areál koupaliště
 

Program:

➽ Tvořivé dílničky pro děti

➽ Sportovní aktivity

➽ Bicí a  perkusní jamm – vezměte jakékoli bubny a bubínky, bonga, conga, djembe, šamanské bubínky, tamburínky, rumbakoule, a další zvukvyluzovadla!  

➽ Sypání mandaly - společné dílo, které bude (jak jinak) po dokončení rozmetáno! Přijďte přiložit ruku k pomíjivému dílu :). Vše čistě pro tu chvíli, která se již nebude opakovat

➽ Řícmaňáci a Řícmaňačky ve světě! Jedním ze symbolů změn po listopadu 1989 byly i otevřené hranice. Kam se občané Řícmanic během těchto 30 let vypravili? Pojďte s námi odkrýt prázdná místa na stírací mapě světa právě svými cestami! 

➽ Semínkovna – založíme SEMÍNKOVNU ŘÍCMANICE, kde budeme sdílet semínka bylinek, květin, zeleniny… Pokud máte doma nějaká semínka navíc, vložte je do malých sáčků, popište je, vezměte je s sebou a můžeme začít sdílet.

➽ Karaoke – bezva aktivitka pro malé i velké! Aneb co řícmaňák, to zpěvák! :).

➽ Jarmark s ochutnávkou sousedských dobrot – co kdo přinese,  prodej dobrot za symbolický poplatek.

➽ Bublifukový rej

➽ Program lesní školky Šemíček, lukostřelba

➽ Severská hra Mollki 

➽ Fotokoutek

➽ ...a další překvapení na místě

 

Pohoda na závěr:

➽ Rozfouknutí mandaly

➽ Večerní oheň

➽ Řícmanské promítání

 

A protože nás čeká spoustu zajímavých aktivit, zde je pár tipů co si můžete přinést, abyste si užili program naplno a jaksepatří:

➽ vlastní kelímek, půllitr, případně termohrnek

➽ nějaká vypečená dobrota na ochutnávku, ubrousky na servírování

➽ na společný bubnovací  jamm - jakékoli bubny, bubínky, bonga, conga, djembe, šamanské bubínky, tamburínky, rumbakoule a další zvukvyluzovadla! Aneb těšíme se na parádní hudební jamm v tom nejširším sousedském kruhu!

➽ do Semínkovny - pokud máte doma nějaká semínka navíc, vložte je do malých sáčků, popište je, vezměte je s sebou a můžeme začít sdílet.

➽ bublifuk pro děti na bublifukový rej!

➽ kytaru či jiný nástroj k večernímu ohni, zpěvník


➽ deku či podložku
 

Čeká nás plno zajímavostí, sledujte prosím aktuální fcb stránky, ať vám nic neuteče: https://www.facebook.com/groups/ZiveRicmanice/

 

Datum a čas: 19.09.2019 17:10
Napsal: webmaster
Kategorie: 06 Kulturní akce

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Novinky na e-mail

Patička stránky