Obec Řícmanice

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Důležité odkazy

Oddíl postranní lišty

Koupaliště

Obsah stránky

Závěrečná konference k projektu - Dolné Saliby

Vážení občané,

v příloze najdete pozvánku na společnou akci s partnerskou obcí Dolné Saliby.

Jedná se aktivitu v rámci společného projektu Prezentace místního přírodního a kulturního dědictví pro mladou generaci, zapojením i nejstarších obyvatel partnerských obcí Dolné Saliby a Řícmanice. Někteří jste se zúčastnili Úvodní konference konané u nás v měsíci dubnu, kde byl projekt představen.                                                                                                                                                   Nyní se dostáváme do konečné fáze projektu a poslední akcí je Závěrečná konference, která se uskuteční u našeho partnera. Zde budou všechny aktivity projektu představeny a celý projekt zhodnocen. Program najdete v příloze v Pozvánce.

Na akci je třeba se závazně zaregistrovat. Počet účastníků je omezen kapacitou autobusu. V případě většího počtu zájemců, bude rozhodovat o účasti pořadí registrace účastníků. Celá akce je bez poplatku a je hrazena z dotačních peněz.

V příloze najdete údaje nutné k registraci. Nemusíte posílat registrační formulář, je možné poslat požadované informace mailem, jako SMS zprávu nebo je sdělit telefonicky, či osobně na obecním úřadu.

Koná se v pátek 18. ledna 2019 a předpokládaný odjezd autobusu z Řícmanic je v 6,30 hodin.                                                    

Těšíme se na vaši účast.

Libor Slabý                                                                                                                                                                                                    starosta

Vložený dokument

Závěrečná konference pdf pdf 375 kB
Datum a čas: 09.01.2019 17:36
Napsal: starosta
Kategorie: 02 Informace OÚ

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Novinky na e-mail

Patička stránky