Obec Řícmanice

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Důležité odkazy

Oddíl postranní lišty

Koupaliště

Obsah stránky

Mistrovství ČR ve vodním fotbálku

Rádi bychom vás pozvali na OFICIÁLNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VODNÍM FOTBÁLKU, které se bude konat v Řícmanicích na fotbalovém hřišti ve dnech 10. – 11. července 2015.

V pátek, 10. července od 18 hodin se můžete těšit na zahajovací ceremoniál s bohatým programem. Vystoupí například bublinář Pavel Roller, vícemistryně Světa a Evropy pro rok 2014 mažoretky LiLi, představí se všech 60 týmů kluků a 18 týmů holek, uvidíte také sportovní aerobik v tom nejlepším světle, dále ve večerních hodinách vystoupí tanečnice Pole dance a zazpívá Karel Gott revival a prohlédneme si záběry z minulých let. Celým galavečerem nás provede moderátor Petr Zakopal společně s DJ, který nás bude do nočních hodin zásobovat tou nejlepší muzikou. Na konec slavnostního ceremoniálu zazní česká hymna.

V sobotu 11. července od 8 hodin, vypukne očekávaný turnaj  ve vodním fotbálku. Za celý den bude k vidění přes 200 soubojů na 5-ti vodních hřištích.  Po turnaji následuje oblíbená Oldies Party, kde se budou hrát největší hity od dob dávných po ty současné. Po celé dva dny se můžete těšit na spoustu zábavy, občerstvení a řadu vylepšení oproti minulým ne-oficiálním ročníkům.

Budou vítány celé rodiny s dětmi. O děti se postarají hostesky z rádia Kiss Hády a Hit rádia Magic Brno. Dospělí si také určitě najdou své místo, jak už u dobrého piva a jídla, tak u sledování zápasů. Pro zájemce, kteří se aktivně nezúčastní, bude připraveno tréninkové hřiště, kde bude možné vyzkoušet, jaké to je držet balanc na vodní ploše a do toho kouzlit s míčem.

Více informací o Mistrovství naleznete na FB stránkách po zadání MISTROVSTVÍ ČR ve VODNÍM FOTBÁLKU 2015. Podívat se zde můžete například i na video pozvánku s brněnským Mercedesem Petrem Švancarou! Děkujeme všem partnerům, kteří naši akci podpoří, Kiss rádio,  Rádio Magic Brno, Pivovar Černá hora, SK Řícmanice, Obec Řícmanice…

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Za organizační tým vodního fotbálku Lukáš Kubíček

Vložený dokument

Mistrovství ČR ve vodním fotbálku pdf pdf 727 kB
Datum a čas: 02.07.2015 10:05
Napsal: starosta
Kategorie: 06 Kulturní akce

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Novinky na e-mail

Patička stránky