Obec Řícmanice

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Důležité odkazy

Oddíl postranní lišty

Koupaliště

Obsah stránky

Info IDS JMK 46 2021

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Rychle se přibližuje 12. prosinec 2021, termín zahájení Velké vlakové výluky. Dnes přinášíme další podrobnosti. Upozorňujeme také, že od 12. 12. se mění všechny jízdní řády, stejně jako v celé Evropě. Regionální jízdní řády jsou právě dokončujeme a postupně uveřejňujeme na našem webu. Na konci příštího týdne předpokládáme zveřejnění jízdních řádů linek městské dopravy v Brně. Vyhledávač spojení na webu www.idsjmk.cz od pátečního večera vyhledá spojení regionálními linkami platné zatím do 23. 12., brněnské městské linky přibudou příští týden. Upozorňujeme, že v jiných vyhledávačích nemusí být správné informace!

A nyní jen několik upozornění na výluky. O víkendu nepojedou tramvaje na Stránskou skálu. Od pondělka do čtvrtka čekejte dopolední výluky mezi Křenovicemi a Sokolnicemi. Předběžně též upozorňujeme na dopolední výluky Brno - Vyškov od 13. do 16. prosince.

Vánoce se blíží a proto Vám přinášíme i zajímavý tip na cenově výhodný dárek - soubor cykloturistických map Jihomoravského kraje, který koupíte na našich kontaktních centrech. Případně, pokud si na našem eshopu koupíte roční předplatní jízdenku, dostanete mapy zdarma. A protože máme Advent, co třeba vyrazit na výstavu betlémů do Letohrádku Mitrovských?

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 46/2021.

KORDIS JMK, a.s., koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje, 02. 12. 2021

Vložený dokument

Info IDS JMK 46 2021 pdf pdf 754 kB
Datum a čas: 03.12.2021 11:45
Napsal: starosta
Kategorie: 02 Informace OÚ

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Novinky na e-mail

Patička stránky